Як отримати відповідь на своє робоче запитання: розумний пошук для закупівельників

UA RU
Швидко знайти потрібну робочу ситуацію, відповідь на своє запитання та отримати додаткову інформацію за запитом — функція «розумний пошук» у системі «Експертус Держзакупівлі» забезбечує таку можливість! Ділимося, як скористатися пошуком і легко розв'язати своє питання
Отримайте безплатний доступ на цілу добу

Система «Експертус Держзакупівлі» — це експертно-правова система з інтелектом закупівельника. Ваш надійний помічник у роботі 24/7. 

У системі розміщена база унікальних консультацій, яку редакція поповнює щодня. У ній ви знайдете відповіді на свої запитання. Автори-експерти відповідають точно й вичерпно.

⚡ Відкриті торги з аукціоном: алгоритм за Особливостями Кожну публікацію ми готуємо за певними правилами — від заголовка до структури статті та її напов­нення. Адже досвід роботи з масою інформації підказав, що простіше і якісніше працюється за чіткими стандартами. Ми їх створили і суворо дотримуємося. Тому наш експертний матеріал можна легко відрізнити від роз’яснень на сайтах відомств.

Щоб знайти потрібну інформацію, скористайтеся рубрикатором у розділі «Робочі ситуації». Для вашої зручності всі матеріали поділені на тематичні рубрики.

Як швидко отримати відповідь на своє робоче запитання: розумний пошук для закупівельників

 

Чим особлива експертно-правова система «Експертус Держзакупівлі»

В «Експертус Держзакупівлі» є також рядок інтерактивного пошуку. Він дає змогу швидко знайти статтю за назвою чи окремими словами. Ви просто вводите запит, за яким хочете отримати інформацію, натискаєте Enter — і сис­тема видасть перелік матеріалів.

Експертус Держзакупівлі — гайд експертно-правовою системою для замовників

Наприклад, вас цікавлять публікації про відкриті торги. Вводите потрібний запит — і от результат.

Як отримати відповідь на своє робоче запитання: розумний пошук для закупівельників

Редакція «Експертус Держзакупівлі» підготувала для вас подарунок 🎁 Перейдіть за посиланням, щоб полегшити собі закупівельну рутину!

Окрім цього, у системі ви маєте можливість ставити свої запитання й отримати на них відповіді від експертної підтримки «Експертус Держзакупівлі». Робити це можна цілодобово та в необмеженій кількості. Надіслати запитання можна через синю кнопку «Онлайн-помічник», що розташована в правому нижньому куті стартової сторінки системи. 

Як швидко отримати відповідь на своє робоче запитання: розумний пошук для закупівельників

Команда Держзакупівель працює для вас уже дев'ять років. Ми були поруч, коли всі державні закупівлі перевели на електронні рейки. Ми підтримували вас, коли нормотворці повністю оновили законодавчі вимоги. І тепер, у ці складні дні війни з росією, ми разом знаходимо закупівельні рішення і крок за кроком наближаємо нашу Перемогу! З Україною в серці :)

 

 

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді