Підвищення кваліфікації в публічних закупівлях: оберіть свій варіант

UA RU
Щоб успішно працювати в закупівельній сфері, потрібно завжди бути у вирі подій. Наразі є декілька варіантів підвищення кваліфікації закупівельників. Який обираєте ви?
image18
Вікторія Максимова головний редактор Вищої школи Закупівельника
Проведення закупівель — клопітка та відповідальна справа. Щоб розібратися в нюансах, потрібен час та досвід. Саме таким досвідом діляться експерти Вищої школи Закупівельника на уроках програми «Національна сертифікація з публічних закупівель в умовах воєнного стану». Скористайтеся можливістю опанувати одну тему програми абсолютно безплатно — авторизуйтеся або зареєструйтеся

Найстабільніше, що може бути, — це нестабільність. Нові постанови та зміни в Законі про публічні закупівлі, що відбулися і відбуваються протягом воєнного стану, це підтверджують. 

Скільки б стажу в закупівельній сфері ви не мали, втриматися на лідерських позиціях можна лише тоді, коли постійно підвищуєте свою професійність.

Як це зробити?

Умовно можна виділити три варіанти підвищення кваліфікації уповноважених осіб:

Редакція «Експертус Держзакупівлі» знає, яка відповідальність постає перед замовниками щодня, які труднощі виникають в учасників. Тому регулярно організовує вебінари та семінари на найактуальніші теми, де кожен має можливість заздалегідь поставити своє запитання експерту.

Пропонуємо просто зараз спланувати час на найближчий семінар.

Другий варіант професійного вдосконалення — підвищення кваліфікації в публічних закупівлях у Вищій школі Закупівельника, а саме — ґрунтовне навчання на курсах.

Однією з переваг XXI століття є можливість переймати досвід у кращих в своїй галузі з будь-якої частини світу, де є інтернет. Тому, навчатися у лідерів ви можете онлайн за однією з програм Вищої школи Закупівельника

Щоб навчатися було легко і цікаво, експерти підготували для вас відеолекції, конспекти та додаткові матеріали: схеми, таблиці, пам’ятки, зразки документів. Їх легко завантажити і зручно використовувати в повсякденній роботі.

Кожен курс побудований так, щоб ви не лише отримали теоретичні знання, а й попрактикувалися застосовувати їх. Для цього в деяких уроках є домашні завдання, які допоможуть відпрацювати навички.

Для нас дійсно важливо, щоб ви обрали найкраще для себе, опанували закупівельне законодавство й надалі працювали з легкістю й упевненістю в своїх силах.

Після успішного закінчення базових курсів ви отримаєте сертифікат про підвищення кваліфікації від Юридичного університету Ярослава Мудрого.

Підвищення кваліфікації в публічних закупівлях: оберіть свій варіант ЗГЕНЕРУВАТИ ЗРАЗОК СВОГО ІМЕННОГО СЕРТИФіКАТА

Тож ознайомтеся з програмами курсів та оберіть той, що допоможе закрити прогалини в ваших знаннях й впевнено підкорити закупівельний Еверест.

НАЗВА КУРСУ

ПРОГРАМА

БАЗОВІ КУРСИ

Фахівець із публічних закупівель — всеукраїнська сертифікація

 

План навчання ➡️ 

 

Закупівля комунальних послуг — 2023

 

План навчання ➡️ 

 

Національна сертифікація з публічних закупівель в умовах воєнного стану План навчання ➡️  

 

ДОДАТКОВИЙ КУРС

Українська в професійній діяльності закупівельників

 

План навчання ➡️ 

 

 

ТОВ «Експертус Тек»

Публічні закупівлі під час воєнного стану



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді