Як відбудувати Україну після війни

24 жовтня 2022 року у Берліні відбудеться надважливий захід - 5-й Німецько-Український економічний форум: «Відбудова України-2022».
image43

Моніторинг прямих договорів: дороговказ від Держаудитслужби
Заступник голови Комітету з питань антикорупційної політики О. Мошенець: «Російські загарбники знову і знову масовано накривають ракетними обстрілами територію України. Зокрема, 22 жовтня окупантами випущено 33 ракети по об’єктам критичної інфраструктури в різних областях України, житловим будинкам й інших цивільних об’єктах.
 
У ніч на 23 жовтня противник атакував південь країни ударними дронами-камікадзе. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил на Миколаївщині знищено 11 ворожих дронів, ще три Shahed-136 збито іншими підрозділами Сил оборони півдня країни, два баражуючі боєприпаси знищені зенітниками на сході та півночі України. Дякую нашим Захисникам, які захищають небо над Україною і нашу рідну землю, а також міжнародним партнерам за небайдужість та оперативне надання всебічної допомоги у цей непростий для України час.
 
Як і кожен громадянин нашої держави, вірю у Збройні сили України.
Українці сильні та незламні! Ми вистоїмо та спільними зусиллями відбудуємо нашу країну.
 
В понеділок 24 жовтня, у Берліні відбудеться надважливий захід - 5-й Німецько-Український економічний форум: «Відбудова України-2022».
Організаторами заходу є ДУ «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (UkraineInvest) спільно із Німецько-Українською промислово-торговельною палатою, а також Асоціацією промислово-торговельних палат Німеччини та Ost-Ausschuss.
У липні, на конференції в Лугано, Україна представила свій потужний та всеосяжний план відновлення країни. В жовтні у Берліні Європа представить своє бачення відбудови нашої країни. Виклики, які стоять перед Україною, величезні. Але є й значні можливості. Побороти ці виклики та скористатися можливостями ми можемо лише спільними зусиллями».
Джерело: офіційний сайт ВРУ

 

 
 
 
 
 
 
 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Дефектний акт — зразок

На балансі кожного замовника перебуває хоча б один основний засіб. Коли настає час ремонтувати його або списати, необхідно оформити документи. Сьогодні розглянемо дефектний акт. Коли, хто та як має його оформити? Роз’яснення, зразок та бланк для вас — у статті
68611

Перелік робіт з поточного та капітального ремонту

Коли плануєте ремонт будівлі, буває важко визначитися належить предмет закупівлі до поточного чи капітального ремонту. Пропонуємо ознайомитися з переліком таких робіт, щоб обрати правильно код ДК
198

Закупівля додаткових робіт

Буває, що в процесі виконання договору підряду виникає потреба у додаткових аналогічних роботах, які не передбачав початковий проєкт та які пов’язані з предметом закупівлі основного договору. Дізнайтеся, як без порушень провести таку закупівлю
520

Як запланувати та провести закупівлю ремонту доріг

Замовникам складно знайти інформацію про закупівлю поточного ремонту доріг. Тому ми зібрали ключові аспекти в одній статті. Що буде предметом закупівлі? Якими законодавчими актами керуватися, коли закуповуєте поточний ремонт доріг? На що звернути увагу, щоб не допустити помилки під час закупівлі ремонту доріг?
11898

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді