Новини за темою Закупівлі у воєнний час

З грудня минулого року до тендерів на постачання речового майна для ЗСУ долучились 23 компанії
З грудня 2023 року, коли розпочав роботу Державний оператор тилу (ДОТ), 23 українські компанії вперше взяли участь у тендерах на закупівлю речового майна для Збройних сил України.
12
Міноборони затвердило зміни до Каталогу харчування ЗСУ
Міноборони затвердило зміни до Каталогу харчування Збройних Сил України. Пропозиції були спільно напрацьовані Міноборони та «‎Державним оператором тилу», який‎ вже оголосив закупівлі продуктів для ЗСУ на друге півріччя за оновленим переліком.
66
Уряд виділив понад 7 млрд грн на закупівлю обладнання для відновлення високовольтної мережі
Уряд під час засідання 10 травня ухвалив рішення про виділення 7 млрд 168 млн грн на відбудову української енергосистеми. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
34
Мінреінтеграції знову оновило перелік тимчасово окупованих територій
Мінреінтеграції знову внесло зміни до Переліку територій, на яких ведуть (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, затвердженого наказом від 22.12.2022 № 309 (далі — Перелік).
2272
Розтратили 9 млн грн на закупівлях обладнання для тероборони: посадовцям Дніпровської міськради повідомлено про підозру
БЕБ повідомило двом службовим особам Дніпровської міської ради про підозру у розтраті бюджетних коштів, що були виділені на фінансування Програми сприяння територіальній обороні міста Дніпра на 2022-2026 роки.
67
Що найчастіше закуповували на Prozorro у 2023 році
За підсумками 2023 року кількість завершених у системі Prozorro закупівель зросла порівняно з 2022 роком на 28% — до 3,6 млн грн. І майже на 70% — до 622 млрд грн — зросла у порівнянні з попереднім періодом очікувана вартість закупівель.
356