Новини за темою Очікувана вартість закупівлі

За спотворення результатів торгів АМКУ оштрафував компанії на 3 млн гривень
АМКУ рішенням від 25 квітня 2024 року визнав, що ТОВ «БРАЦЛАВ-3М» і ТОВ «ГІПЕРІОН 2020» вчинили антиконкурентні узгоджені дії, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю вагонів для бригад КРС, проведених АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ».
356
БЕБ на Буковині виявило тендер з порушеннями майже на 20 млн гривень місцевого бюджету
Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області виявило ризикову закупівлю на ремонт адмінбудівлі однієї з територіальних громад регіону. Орієнтовна вартість виконання послуг становила 20 млн гривень.
61
Суд підтримав висновки аудиторів про скасування тендеру на ремонт сатанівської дороги за 2,5 млрд грн
Постановою Верховного Суду було задоволено касаційну скаргу ДАСУ про правомірність висновків і вимог аудиторів на скасування результатів тендеру щодо поточного ремонту дороги загального користування державного значення Галич – Підгайці – Сатанів, очікуваною вартістю майже 2,5 млрд гривень.
58
Закупівля медикаментів за завищеними цінами: на Київщині судитимуть посадовицю міської лікарні
Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Київській області завершили досудове розслідування відносно працівника міської лікарні, який завищував вартість закупівлі фармацевтичної продукції.
118
АМКУ затвердив Звіт про діяльність Комісії з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель
На засіданні Комітету 7 березня 2024 року затверджено Звіт про діяльність Комісії Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель у 2023 році.
165