Новини за темою Штрафи у сфері публічних закупівель

АМКУ виявив змову на закупівлі штор до пасажирських вагонів АТ «Укрзалізниця»
АМКУ рішенням від 27 червня 2024 року визнав, що ТОВ «ІК «ВІЗЕРІОН» та ПП «СПЕЦТЕХЕКСПОРТ» вчинили порушення законодавства про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю штор до пасажирських вагонів, проведених АТ «Укрзалізниця»
40
АМКУ оштрафував дві компанії за спотворення результатів торгів на закупівлю сталевих труб
АМКУ визнав, що ТОВ «Актан-Дніпро» і ТОВ «ТАЙФУ-МЕТЕОР» вчинили антиконкурентні узгоджені дії, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю сталевих труб, проведених КП «Київтеплоенерго» та ПАТ «Центренерго».
120
Учасників змови на закупівлях з капремонту станцій швидкісного трамваю оштрафовано на понад 2 млн грн
АМКУ рішенням від 28 грудня 2023 року визнав, що ТОВ «МЕГАСТРОЙ АЛЬЯНС», ТОВ «БУД-ЕКОСТАНДАРТ» та ТОВ «ТЕХНОПРОФІ ГРУП» вчинили порушення, передбачені п. 4 ч. 2 ст. 6, п. 1 ст. 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.
233
За змову на торгах дві компанії оштрафовано на мільйон гривень
АМКУ рішенням від 26 грудня 2023 року визнав, що ТОВ «ЛАБ-СЕРВІС» і ТОВ «А-ЛАБ» вчинили порушення, передбачені п. 4 ч. 2 ст. 6, п. 1 ст. 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.
263
АМКУ оштрафував дві компанії на понад 10 млн гривень за змову на закупівлі будівельних робіт
ТАК АМКУ оштрафувала два товариства з обмеженою відповідальністю більш ніж на 10 млн грн за змову на закупівлі послуг для ДП «Український державний центр радіочастот».
269