Новини за темою Відкриті торги

Суд підтримав висновки аудиторів про скасування тендеру на ремонт сатанівської дороги за 2,5 млрд грн
Постановою Верховного Суду було задоволено касаційну скаргу ДАСУ про правомірність висновків і вимог аудиторів на скасування результатів тендеру щодо поточного ремонту дороги загального користування державного значення Галич – Підгайці – Сатанів, очікуваною вартістю майже 2,5 млрд гривень.
58
Агентство відновлення зможе проводити закупівлі через централізовані закупівельні організації
Кабмін вдосконалив низку положень щодо функціонування системи публічних закупівель. Зокрема, Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України отримало можливість створити централізовану закупівельну організацію (ЦЗО) для робіт і послуг.
91
Відміна торгів через порушення: актуальна інформація для вас у свіжій статті журналу «Держзакупівлі»
Відміна торгів через порушення: актуальна інформація для вас у свіжій статті журналу «Держзакупівлі»
У лютому обов'язково прочитайте статтю «Як відмінити відкриті торги через порушення без ризику неправомірності». В ній знайдете аналіз ризиків відміни торгів через неможливість усунути порушення з прикладами та підказками
235
Арештовані активи в управлінні АРМА реалізовуватимуться через онлайн-аукціони Прозорро.Продажі
14 листопада 2023 року Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, яка відтепер передбачає реалізацію арештованих активів в управлінні Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) через онлайн-аукціони в державній електронній торговій системі Прозорро.Продажі, що мінімізує ризик втручання в хід аукціону і забезпечує його прозорість.
155