Новини за темою Відкриті торги

Особливості оборонних закупівель за рамковими угодами
Оборонні закупівлі часто формуються з нагальної потреби Збройних сил України. Відповідно часу на реалізацію тендерних процедур залишається обмаль. Типовим способом відбору контрагентів в таких випадках є оголошення спрощених закупівель. Проте існує також інструмент як-от рамкові угоди
310
✔️ Свіже роз'яснення Мінекономіки щодо порядку отримання відомостей про перебування у процедурах банкрутства
Мінекономіки пояснило, як діяти замовникам з огляду на зміни в отриманні відомостей про перебування учасника у процедурах банкрутства (неплатоспроможності)
695
Деревину для фортифікацій купуватимуть через Prozorro Market
Закупівля деревини для будівництва фортифікаційних споруд буде відбуватися через електронний каталог Prozorro Market. Таким чином військові отримають можливість купувати необхідні матеріали швидко та зручно.
310
Суд підтримав висновки аудиторів про скасування тендеру на ремонт сатанівської дороги за 2,5 млрд грн
Постановою Верховного Суду було задоволено касаційну скаргу ДАСУ про правомірність висновків і вимог аудиторів на скасування результатів тендеру щодо поточного ремонту дороги загального користування державного значення Галич – Підгайці – Сатанів, очікуваною вартістю майже 2,5 млрд гривень.
167
Агентство відновлення зможе проводити закупівлі через централізовані закупівельні організації
Кабмін вдосконалив низку положень щодо функціонування системи публічних закупівель. Зокрема, Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України отримало можливість створити централізовану закупівельну організацію (ЦЗО) для робіт і послуг.
195