Держоператор тилу провів перші закупівлі харчування за рамковими угодами

9 жовтня Державний оператор тилу уклав другий договір на закупівлю продуктів харчування за рамковою угодою. Тепер їжу для військових у Львівську область постачатиме ТОВ «Трейд Граніт Інвест»

Держоператор тилу провів перші закупівлі харчування за рамковими угодами

Обов’язкові закупівлі продуктів харчування в електронному каталозі

Перший договір було укладено наприкінці вересня. Переможцем рамки для постачання в Рівненську область стала компанія «Аделін».

Ознайомтесь із договорами, а також каталогами продуктів харчування.

Раніше ДОТ повідомляло, що рамкові угоди – інструмент закупівель, який дозволяє попередньо кваліфікованим учасникам оперативно укладати контракти з Державним оператором тилу. Це, по-перше, пришвидшує постачання, а по-друге, допомагає забезпечити безперервність процесу. Інструмент буде використовуватись у випадках, коли потрібно оперативно підхопити забезпечення у будь-якому з регіонів. Для проведення рамкових угод ДОТ використовує готовий інструмент від Prozorro, який має певні особливості публікації інформації під час воєнного стану. 

ДОТ нагадує, що компанії можуть подаватися на участь в рамці протягом її дії, але не пізніше, ніж за 30 до кінця терміну. Рамкова угода на постачання харчування для ЗСУ діятиме до 31.12.2025 року. Зараз уже кваліфіковано 9 постачальників. 

Джерело: офіційний сайт ДОТ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Рамкова угода: покроковий алгоритм для замовника

Рамкова угода — це корисна опція для замовників, що мають потребу в постійному постачанні відповідних товарів чи послуг. Дізнайтеся, як відбуваються рамкові угоди в Україні, які етапи її проведення та особливості тендерної документації. Покроковий алгоритм проведення закупівлі за рамковою угодою ми підготували у цій статті.
7811

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді