Перевірка контрагента: удосконалений сервіс для закупівельників

UA RU
Автор
головний редактор порталу «Держзакупівлі»
Завдяки сервісу «Перевірка контрагента» ви зможете впевненіше проводити закупівлі та укладати договори, адже безплатно отримаєте в сервісі повне досьє, актуальне на момент запиту
Отримайте безплатний доступ на цілу добу

Для того щоб впевнитися, що на потенційного постачальника товарів/надавача послуг, виконавця робіт не поширюються санкційні обмеження та заборона проводити публічні закупівлі, перевірте його у спеціальному сервісі у системі «Експертус Держзакупівлі». Досьє, яке отримаєте, допоможе вам дотримати законодавчих вимог, упевнитися, що відсутні підстави відхилити тендерну пропозицію учасника процедури закупівлі, та оцінити ризик невиконання договірних зобов’язань контрагентом.

Cервіси для закупівельника

В експертно-правовій системі «Експертус Держзакупівлі» є розділ «Сервіси». У ньому ви знайдете справжніх помічників, які створені, щоб полегшити вашу роботу, зробити її швидшою, якіснішою та зручнішою.

Експертус Держзакупівлі — гайд експертно-правовою системою для замовників

Більше про електронних помічників закупівельника

Саме на цій сторінці розташований сервіс Перевірка контрагента, який ви можете ефективно використовувати у свої роботі. Як — показуємо.
Перевірка контрагента

За якими параметрами здійснювати пошук

Для того аби перевірити надійність учасника, достатньо ввести його код ЄДРПОУ (щодо юросіб) або ІПН (щодо ФОП) в пошуковий рядок сервісу.

Перевірка контрагента: удосконалений сервіс для закупівельниківУ результаті отримаєте для завантаження у форматі pdf повне досьє про кожного українського суб'єкта господарювання. Дані досьє актуальні на момент запиту.

Із цим сервісом отримаєте ще більше даних про контрагента, зокрема:

  • експрес-аналіз;
  • інформацію про керівника та кінцевого бенефіціара;
  • історію змін;
  • наявність ліцензій тощо.
Увага! Маєте ліміт — 10 завантажених досьє/день для запитів з одного Email

Де сервіс бере інформацію

Перевірка контрагента грунтується на інформації лише з офіційних джерел. Отже, ви будете впевнені в її достовірності. Досьє контрагента сформовано з 60 реєстрів. Серед основних баз даних, що використовує цей сервіс:

  • Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань (ЄДР);
  • Єдиний державний реєстр судових рішень;
  • 8 санкційних списків у світі та Україні. 
Розробником сервісу «Перевірка контрагента» є YouControl. Ми не підтримуємо цей функціонал самостійно. Тому щодо функціонування сервісу звертайтеся безпосередньо до розробника.

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді