Рамкові закупівлі: кому обов’язково має проводити через ЦЗО

Кабмін затвердив порядок використання бюджетних коштів, передбачених для заходів з обов’язкового проведення тендерів ДУ «Професійні закупівлі» (далі — ЦЗО).

Алгоритм відкритих торгів: як дотримати вимог закону

Рамкові закупівлі: кому обов’язково має проводити через ЦЗО

Крім того, Уряд зобов’язав окремих замовників проводити тендери та закупівлі за рамковими угодами товарів через ЦЗО.

Йдеться про визначених у Переліку замовників, в інтересах яких проведення тендерів та закупівель за рамковими угодами через централізовану закупівельну організацію є обов’язковим.

Зокрема, це: Адміністрація Держприкордонслужби, Адміністрація Держспецзв’язку, АМКУ, Державіаслужба, Укрдержархів, Держархбудінспекція, Держаудитслужба, Держекоінспекція, Держенергонагляд, Держатомрегулювання, Казначейство, Держмитслужба, ДМС, ДПС, ДРС, Держгеонадра, Держекспортконтроль, Морська адміністрація, Держстат, Укртрансбезпека, Держетнополітики, Держлікслужба, ДСНС, Держпродспоживслужба, Держгеокадастр, Держпраці, Держфінмоніторинг, Державна служба якості освіти, Держсоцслужба, ДФС, Укравтодор, Держводагентство, Держенергоефективності, Укрінфрапроект, Держлісагентство, Держрезерв, Держрибагентство, Держкіно, ДАЗВ, ДКА, Держкомтелерадіо, МВС, Мінекоенерго, МЗС, Мінінфраструктури, МКМС, Міноборони, МОН, МОЗ, Мінрегіон, Мінекономіки, Мінсоцполітики, Мінветеранів, Мінфін, Мінцифри, Мін’юст, Національна комісія зі стандартів державної мови, Національна поліція, НСЗУ, НАДС, НАЗК, АРМА, ПФУ, Український інститут національної пам’яті, Фонд державного майна.

Джерело: постанова КМУ «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів з обов’язкового проведення тендерів державною установою «Професійні закупівлі» від 04.03.2021 № 198

Рамкові закупівлі: кому обов’язково має проводити через ЦЗО
ЯРОСЛАВА ДУБРОВА,консультант з публічних закупівель, Київ
Рішення тендерний комітет (ТК) ухвалює на своїх засіданнях простою більшістю голосів. А якщо хтось із членів ТК не погоджується з рішенням комітету? Як він має діяти? Голосувати проти чи утримуватися від голосування? А може, залишити засідання ТК?

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Рамкова угода: покроковий алгоритм для замовника

Рамкова угода — це корисна опція для замовників, що мають потребу в постійному постачанні відповідних товарів чи послуг. Дізнайтеся, як відбуваються рамкові угоди в Україні, які етапи її проведення та особливості тендерної документації. Покроковий алгоритм проведення закупівлі за рамковою угодою ми підготували у цій статті.
7559

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді