Prozorro+ як інструмент для успішної закупівлі в умовах військового стану

ГОЛОВНЕ: Prozorro+ пропонує найактуальнішу інформацію для пошуку постачальника, шукати можна як власними силами, так за підтримки команди Prozorro. Експерт розкриває всі секрети успішної закупівлі в умовах військового стану.

Prozorro+ для успішної закупівлі в умовах військового стану

ХОЧУ VIP-доступ! ❤️

Нове надійне джерело актуальних постачальників — платформа Prozorro+. Вона допомагає замовникам знаходити постачальників найнеобхідніших товарів у період воєнного стану. Платформу розробили ДП «Прозоро», ДУ «Професійні закупівлі» та електронні майданчики, і з її допомогою замовник отримує не одну перевагу.

Переваги пошуку

Постачальники, що працюють у час війни. Головна перевага — на платформі актуальні пропозиції. Адже постачальники реєструвалися на ній вже під час війни.

Широкий вибір товарів. Перелік усіх товарів, що продаються на платформі, можна переглянути у документі.

Актуальна ціна. На Prozorro+ одразу видно ціни. Важливо, що ціни вказані саме ті, за якими постачальники готові продавати свої товари замовникам. Бо якщо моніторити їх в інтернеті, ціни для фізичних і юридичних осіб можуть відрізнятися.

Оприлюднення в ЕСЗ без зайвих зусиль. Якщо шукатимете постачальника та купуватимете на платформі Prozorro+, то спростите собі роботу з публікації звіту про договір про закупівлю. Після того як виберете необхідний товар і постачальника та підтвердите закупівлю електронним підписом, зможете сформувати звіт. Уся потрібна інформація підтягнеться до нього автоматично.

Допомога фахівці Prozorro+. Ще одна важлива перевага пошуку через таку платформу — вам може допомогти її команда. Тобто ви можете залишити заявку на товар, і фахівці Prozorro+ шукатимуть його для вас. Коли постачальника знайдуть, вам передадуть готові контакти.

Зацікавили? Знайти постачальника на Prozorro+ зможете за чотири кроки.

Алгоритм в 4 кроки, як шукати постачальника на Prozorro+

Умови купівлі на Prozorro+

На платформі може купувати будь-хто зареєстрований в системі.

Там є різні товари, як-от:

  • продукти харчування,
  • бензин,
  • одяг,
  • медичні товари.

До того ж закупівля через Prozorro+ відповідає вимогам Постанови № 169, адже за результатами закупівлі можна сформувати звіт.

В умовах війни Prozorro+ є зручним інструментом, завдяки якому замовники зможуть знайти потрібного постачальника.



зміст

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді