Держоператор тилу кваліфікував три компанії до першої рамкової угоди на постачання харчування ЗСУ

Державний оператор тилу кваліфікував три компанії до першої рамкової угоди на постачання харчування для Збройних сил

Держоператор тилу кваліфікував три компанії до першої рамкової угоди на постачання харчування ЗСУ

Обов’язкові закупівлі продуктів харчування в електронному каталозі

Ними стали:

  • «Юг Прод Торг»;
  • «Міт Пром»;
  • «КОНТРАКТ ПРОДРЕЗЕРВ 5».

Крім того, триває кваліфікація інших компаній, які вже подалися на відбір до рамкової угоди. ДОТ наголошує, кваліфіковані учасники рамки зможуть замінити постачальника харчування, який уже має контракт із ДОТ, але з якихось причин не здатний виконати замовлення в повних обсягах, або покрити додаткову потребу, якщо така буде.

Компанії можуть подаватися на участь в рамці протягом її дії, але не пізніше, ніж за 30 днів до кінця терміну. Рамкова угода на постачання харчування для ЗСУ діятиме до 31.12.2025 року.

ДОТ нагадує, рамкові угоди – інструмент закупівель, який дозволяє попередньо кваліфікованим учасникам оперативно укладати контракти з Державним оператором тилу. Це, по-перше, пришвидшує постачання, а по-друге, допомагає забезпечити безперервність процесу.

Джерело: офіційний сайт ДОТ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Рамкова угода: покроковий алгоритм для замовника

Рамкова угода — це корисна опція для замовників, що мають потребу в постійному постачанні відповідних товарів чи послуг. Дізнайтеся, як відбуваються рамкові угоди в Україні, які етапи її проведення та особливості тендерної документації. Покроковий алгоритм проведення закупівлі за рамковою угодою ми підготували у цій статті.
7714

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді