Законодавчі вимоги до контролю у сфері публічних закупівель 2021

Законодавчі вимоги до контролю у сфері публічних закупівель 2021Ярослава Дуброва, консультант з публічних закупівель, Київ.

Досвід роботи: Держфінінспекція України, ГоловКРУ (нині Держаудитслужба); Мінекономрозвитку (підрозділ скарг та контролю Департаменту держзакупівель); Департамент внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА; АДПСУ (Міжнародно-правовий департамент)

Все, що мають знати замовники про перевірки закупівель, свої права та повноваження перевіряльників 13 травня роз'яснить консультант з публічних закупівель Ярослава Дуброва.

РОЗГОРНУТА ПРОГРАМА СЕМІНАРУ


Законодавчі вимоги до контролю у сфері публічних закупівель 2021

На семінарі «Eliteclub закупівельника: оптимальні рішення, коли вас контролюють і хочуть притягнути до відповідальності» ви дізнаєтесь відповіді на важливі теми, а саме:

  1. Законодавчі вимоги до контролю у сфері публічних закупівель.
  2. Державний фінасовий контроль закупівель Держаудитслужбою.
  3. Матеріальна шкода (збитки) у сфері публічних закупівель.
  4. Перевірки публічних закупівель правоохоронними органами.
  5. Відповідальність за порушення законодавства про закупівлі.
  6. Громадський контроль публічних закупівель.
ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Додатково слухачі семінару отримають:

  • презентації в електронному вигляді,
  • СЕРТИФІКАТ, що підтверджує участь у заході,
  • канцелярське приладдя,
  • ранкову каву, обід та каво-паузу,
  • консультації від лектора.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Вебінари з публічних закупівель: анонс

Відмічайте у робочому календарі безплатні заходи у сфері публічних закупівель. Реєструйтеся та готуйте свої запитання до лекторів. По закінченню заходу отримаєте сертифікат про пройдене навчання
1120

Навчання з публічних закупівель 2024

Навчання уповноважених осіб у сфері публічних закупівель особливо затребуване у 2024 році. Законодавство під час воєнного стану зазнає змін чи не щомісяця, а відповідальність все ж така висока, штрафи «кусючі». Щоб підвищити свою кваліфікацію закупівельника та уникнути «грошових покарань», оберіть онлайн навчання з публічних закупівель, що найбільше відповідає вашим вимогам. Які є варіанти – розповідаємо
19412

Закриваєте 2023-й закупівельний рік? Проконсультуйтеся в експертів, як діяти без помилок і порушень

Шановні закупівельники! Запрошуємо вас на зустріч зі знаковими експертами. 7 грудня відбудеться Всеукраїнський форум закупівельників — 2023 «Закриваємо рік та готуємося до нових закупівель»
814

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді