Модуль аналітики bi.prozorro.org для успішної роботи закупівельників

Автор
тренер з публічного модуля аналітики BI Prozorro, Transparency International Ukraine
Автор
начальник відділу підтримки користувачів ДП «Прозорро»
У ФОКУСІ: алгоритм та інструкція для швидкого пошуку постачальників у bi.prozorro.org, поради аналітиків, аби перевірити інформацію про постачальника.

Знайти бізнес, з яким можна підписати договір під час війни, — ще той квест. За опитуванням Prozorro, 42% учасників наразі не працюють із публічними закупівлями, ще 48% — працюють у значно менших обсягах. Однак потреби нікуди не зникли, і закупівлі проводити потрібно. Як замовнику знайти постачальника?

Команди Prozorro і DOZORRO об’єднали зусилля і підготували декілька старих та нових способів знайти собі контрагента. Замовникам корисно мати їх під рукою.

Перший спосіб — пошук постачальників за допомогою Модуля BI Prozorro. Це безкоштовний сервіс для аналізу закупівель. Він допомагає відшукати потрібні дані про них, посортувати та згрупувати, будує графіки і діаграми — словом, готує аналітику, щоб ви могли покращити та спростити свою роботу. Модуль бере інформацію із Prozorro.

У BI Prozorro можна знайти постачальників, які нещодавно хотіли продати свою продукцію чи підписали договори з державними замовниками. Найімовірніше, саме вони й далі готові працювати в Prozorro.

Щоб допомогти з пошуком таких постачальників, розробники створили в BI Prozorro новий фільтр «Постачає під час війни». Він відбирає всіх учасників, які або подавалися на закупівлі, або підписали договір після 1 березня 2022 року.

Покажемо, як ним скористатися і швидко знайти потенційного постачальника, який співпрацює з державою.

Цей інструмент, безперечно, полегшить вашу роботу із закупівлями та допоможе знайти потрібних постачальників.

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді