Модуль аналітики bi.prozorro.org для успішної роботи закупівельників

Автор
тренер з публічного модуля аналітики BI Prozorro, Transparency International Ukraine
Автор
начальник відділу підтримки користувачів ДП «Прозорро»
У ФОКУСІ: алгоритм та інструкція для швидкого пошуку постачальників у bi.prozorro.org, поради аналітиків, аби перевірити інформацію про постачальника.

Знайти бізнес, з яким можна підписати договір під час війни, — ще той квест. За опитуванням Prozorro, 42% учасників наразі не працюють із публічними закупівлями, ще 48% — працюють у значно менших обсягах. Однак потреби нікуди не зникли, і закупівлі проводити потрібно. Як замовнику знайти постачальника?

Команди Prozorro і DOZORRO об’єднали зусилля і підготували декілька старих та нових способів знайти собі контрагента. Замовникам корисно мати їх під рукою.

Перший спосіб — пошук постачальників за допомогою Модуля BI Prozorro. Це безкоштовний сервіс для аналізу закупівель. Він допомагає відшукати потрібні дані про них, посортувати та згрупувати, будує графіки і діаграми — словом, готує аналітику, щоб ви могли покращити та спростити свою роботу. Модуль бере інформацію із Prozorro.

У BI Prozorro можна знайти постачальників, які нещодавно хотіли продати свою продукцію чи підписали договори з державними замовниками. Найімовірніше, саме вони й далі готові працювати в Prozorro.

Щоб допомогти з пошуком таких постачальників, розробники створили в BI Prozorro новий фільтр «Постачає під час війни». Він відбирає всіх учасників, які або подавалися на закупівлі, або підписали договір після 1 березня 2022 року.

Покажемо, як ним скористатися і швидко знайти потенційного постачальника, який співпрацює з державою.

Модуль аналітики bi.prozorro.org для успішної роботи закупівельників

ДЕТАЛЬНА ІНСТРУКЦІЯ ВІД ЕКСПЕРТА

Цей інструмент, безперечно, полегшить вашу роботу із закупівлями та допоможе знайти потрібних постачальників.

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді