Примірний договір підряду: скачати зразок

UA RU
Скачайте зразок примірного договору підряду в капітальному будівництві та пам’ятайте, що у цьому договорі сторони мають право за взаємною згодою змінювати окремі умови, що в ньому передбачені, або доповнювати його зміст

Примірний договір підряду в капітальному будівництві (далі — Примірний договір підряду) був розроблений згідно sз Загальними умовами укладення та виконання договорів підряду в капітальному будівництві, затверджених постановою КМУ «Про затвердження Загальних умов укладення та виконання договорів підряду в капітальному будівництві» від 01.08.2005 № 668.

Предмет закупівлі для капітального ремонту

Примірний договір затверджений наказом Державного комітету України з будівництва та архітектури від 27.10.2005  № 3 «Про затвердження Примірного договору підряду в капітальному будівництві». Примірний договір підряду має рекомендаційний характер. Замовник і підрядники у будівництві можуть складати його, коли складають договір підряду на виконання робіт із будівництва об’єктів. Примірний договір підряду містить кілька варіантів викладення окремих умов, що надає можливість сторонам договору вибрати найкращий для них варіант.

Положення частини 4 статті 179 ГК щодо статусу примірних договорів передбачають, що сторони договору підряду мають право за взаємною згодою та з урахуванням конкретних умов змінювати окремі умови, передбачені Примірним договором, або доповнювати його зміст. Водночас сторони повинні дотримуватись положень, визначених законодавством та Загальними умовами укладення та виконання договорів підряду в капітальному будівництві, затверджених постановою КМУ «Про затвердження Загальних умов укладення та виконання договорів підряду в капітальному будівництві» від 01.08.2005 № 668.

Сторони  за їх згодою можуть використовувати міжнародні форми договорів у сфері будівництва. У  разі використання міжнародних форм договорів сторони зобов’язані керуватися умовами таких договорів з урахуванням вимог Цивільного  кодексу  України, Господарського кодексу України, інших актів законодавства.

 Бланк Примірного договору підряду в капітальному будівництві

Примірний договір підряду в капітальному будівництві

СКАЧАТИ

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді