Гаряче в закупівлях у грудні 2021

Гаряче в закупівлях у грудні 2021

Закуповуємо восени разомАвтор:
Росіна СТАРЧУК,
головний редактор

Місяць перед новим роком — пора, коли робота у закупівельників кипить. Дозакупити потрібне, підготувати повний перехід закупівельних повноважень від тендерного комітету до уповноважених осіб, продовжити дію договорів і забезпечити безперервну потребу з перших чисел року, скласти новий річний план… Справ чимало, тож допомагаємо впоратися з цими та іншими гарячими завданнями.

В дванадцятому номері журналу «Держзакупівлі» поговоримо про:

Одна з важливих змін — із 10 листопада цього року інформації, яку замовник має вносити до звіту, стало більше. Тепер потрібно вказувати й

інформацію про країну походження товару. Ділимося, як робити це правильно.

Розібралися з закупівлею газу в нових реаліях, час закуповувати послуги з його розподілу. Скористайтеся покроковими підказками та зразком протоколу про прийняття рішення УО.

На початку року багатьом замовникам потрібні послуги з охорони. Аби ви вчасно все закупили, наш експерт зібрав у статті необхідні технічні та кваліфікаційні вимоги.

Питання, як не порушити строків розгляду пропозицій, часто непокоять закупівельників. Тож саме їм присвятили новий мінікурс. Потренуйтеся на цікавих інтерактивних тестах і завданнях. Яскраві практичні заняття допоможуть остаточно засвоїти актуальну тему.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Головне у травні для закупівельника 2024

В огляді — консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у травні. Цього місяця зверніть увагу на умови закупівлі додаткових робіт, вимоги, якими перевіряти учасника після оновлень в Особливостях, та зміни, які внесли до порядку реєстрації зобов’язань в органах Казначейства
980

Головне у квітні для закупівельника 2024

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у квітні. Тримайте нові консультації, що допоможуть укласти договір з надійним постачальником за результатами ЗПП в каталозі, а також — змінити Нафтогаз Трейдинг на нового постачальника. Скористайтеся готовими зразками, довідниками і добірками. Загляньте на наші вебінари
952

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді