Чому тендер на реконструкцію аеродрому за 800 млн грн двічі не відбувся й оголошений знову?

Тендер на реконструкцію аеродрому у Житомирі за 800 млн грн оголошено втретє

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради знову оголосило про проведення тендеру на реконструкцію аеродромного комплексу в Житомирі.

Так, у першому тендері очікувана вартість закупівлі була меншою, ніж зараз, і становила 476,3 млн грн. Але цей тендер було відмінено замовником через неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель.

У другому тендері спочатку замовник допустив усіх учасників до аукціону (ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», ПП «Автомагістраль» та ТОВ «Ростдорстрой»), однак пізніше ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» подало скаргу до АМКУ на рішення тендерного комітету замовника щодо неправомірного допущення до аукціону ПП «Автомагістраль», і того ж дня скаргу до АМКУ подало ПП «Автомагістраль», також щодо неправомірного допущення до аукціону своїх конкурентів - ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» та ТОВ «Ростдорстрой».

Антимонопольний комітет, 1 листопада, задовольнив скаргу ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», а 10 листопада задовольнив скаргу ПП «Автомагістраль» та зобов’язав управління капітального будівництва Житомирської міської ради скасувати рішення про допущення тендерних пропозицій всіх учасників, тому в підсумку другий тендер було скасовано.

☝️ Чи можна оголошувати новий тендер одразу, як відхилили пропозиції всіх учасників

Наразі тендер оголошено втретє. Інформація з сайту Прозорро щодо тендеру:

  • Очікувана вартість закупівлі: 800,6 млн грн.
  • Замовник - Управління капітального будівництва Житомирської міської ради.
  • Роботи: Реконструкція аеродромного комплексу за адресою: Житомирська область, м. Житомир, вулиця Авіаторів, 9 (CPV ДК 021:2015 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь) з урахуванням кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва»
  • Місце виконання робіт чи надання послуг: вул. Авіаторів, 9, м. Житомир, Житомирська область, 10007, Україна
  • ДК 021:2015: 45230000-8 — Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь
  • Строк виконання робіт до 31 грудня 2022 року.
  • Джерело фінансування: 770,6 млн грн з державного бюджету України та 30 млн грн з місцевого бюджету.
  • Прийом тендерних пропозицій закінчується 24 грудня, а аукціон заплановано на 31 січня 2022 року.

За матеріалами: Житомир.info

Онлайн навчання для закупівельників

ПРОГРАМА+БОНУС


УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Дефектний акт: зразок

На балансі кожного замовника перебуває хоча б один основний засіб. Коли настає час ремонтувати його або списати, необхідно оформити документи. Сьогодні розглянемо дефектний акт. Коли, хто та як має його оформити? Роз’яснення, зразок та бланк для вас — у статті
53948

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді