Час удосконалити роботу із закупівельними документами

Експерти журналу «Держзакупівлі» підготували для вас роз'яснення, до які варто тримати під рукою кожному замовнику. Дізнайтеся, які протоколи має оформлювати уповноважена особа, як зберігати електронні та паперові закупівельні документи, що необхідно врахувати замовникам після набрання чинності ДСТУ 4163:2020?
Час удосконалити роботу із закупівельними документами

Росіна СТАРЧУК,

головний редактор журналу «Держзакупівлі»

Любі колеги! Жовтневий номер журналу «Держзакупівлі» пригодиться вам ще не раз. У ньому ми пояснили, як наразі оформлювати і зберігати закупівельні документи. А також нагадали про важливе під час планування закупівель.

ЧИТАТИ ЖУРНАЛ ПОВНІСТЮ

Як планувати закупівлі на 2022 рік

Перше. Що змінив ДСТУ 4163:2020 в оформленні документів. У статті виокремили головне для роботи замовника. Беріть на замітку!

Друге. Які протоколи мають бути в арсеналі уповноваженої особи щодо тої чи тої процедури закупівлі — дізнавайтеся зі статті, де все перелічили та систематизували.

Третє. Як зберігати електронні та паперові закупівельні документи — тримайте шпаргалку зі строками та читайте, як потрібно поводитися з документами.

Осіння пора — час підготуватися, щоб скласти річний план. Планування — тема надважлива як для досвідченого закупівельника, так і початківця. Адже для першого головне не упустити нічого нового, для другого — засвоїти цей процес від і до.

Тож користуйтеся нашими інструкціями та плануйте вдало.

Для членів тендерних комітетів. Невдовзі ви припините закуповувати. Із початку нового року всі закупівлі перейдуть до уповноважених осіб. Тому наразі важливо без помилок завершити перехідний період.

Завжди дбаємо про вас та ваші потреби. Тож щомісяця, окрім статей в журналі, готуємо інтерактивний мінікурс. Він допоможе якнайкраще опанувати закупівельні зміни та поглибити знання. Тема жовтневого — «Робота із закупівельними документами: як правильно оформляти та зберігати». Скористайтеся мінікурсом і проводьте час із користю та задоволенням. Винагородою стане іменний сертифікат про успішне навчання.

Нехай усі ваші дії ведуть до високих результатів!

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Головне у травні для закупівельника 2024

В огляді — консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у травні. Цього місяця зверніть увагу на умови закупівлі додаткових робіт, вимоги, якими перевіряти учасника після оновлень в Особливостях, та зміни, які внесли до порядку реєстрації зобов’язань в органах Казначейства
980

Головне у квітні для закупівельника 2024

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у квітні. Тримайте нові консультації, що допоможуть укласти договір з надійним постачальником за результатами ЗПП в каталозі, а також — змінити Нафтогаз Трейдинг на нового постачальника. Скористайтеся готовими зразками, довідниками і добірками. Загляньте на наші вебінари
952

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді