4 кроки для ліквідації тендерного комітету

Тендерний комітет замовника (далі — ТК) зможе організовувати та проводити процедури закупівель лише до 1 січня 2022 року. Таку граничну дату для ТК встановив пункт 4 розділу Х «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (далі — Закон № 922).

Надалі за закупівлі у замовника зможе відповідати тільки уповноважена особа.

Замовник, у якого функціонує наразі тендерний комітет, має до 31 грудня поточного року ухвалити рішення про ліквідацію тендерного комітету і розпорядчим документом (наказом) визнати таким, що втратив чинність, наказ про створення та діяльність тендерного комітету.

Зразок наказу про ліквідацію тендерного комітету

4 кроки для ліквідації тендерного комітету

Не варто з цим затягувати. Адже завчасне рішення замовника про ліквідацію допоможе уникнути багатьох проблем, пов’язаних з організацією закупівель. Для ліквідації ТК замовникам необхідно зробити 4 кроки, а саме:

  1. Передати закупівлі

    ;
  2. Закрити доступ до ЕСЗ

    ;
  3. Оформити ліквідацію

    ;
  4. Правильно оформити звіт

    .

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Дефектний акт: зразок

На балансі кожного замовника перебуває хоча б один основний засіб. Коли настає час ремонтувати його або списати, необхідно оформити документи. Сьогодні розглянемо дефектний акт. Коли, хто та як має його оформити? Роз’яснення, зразок та бланк для вас — у статті
53943

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді