Програмну класифікацію видатків місцевого бюджету доповнено новим кодом

Наказом Мінфіну від 29.04.2021 № 246 Типова класифікація видатків місцевого бюджету доповнена новим кодом.

Національна сертифікація з публічних закупівель — 2021

Програмну класифікацію видатків місцевого бюджету доповнено новим кодом

Назва коду - 9547 «Субвенція з місцевого бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту й утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах за рахунок залишку коштів відповідної субвенції з державного бюджету, що утворився на початок бюджетного періоду».

Цей код типової програмної класифікації видатків місцевого бюджету відповідає коду Функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету — 0180.

За матеріалами ВРУ

Програмну класифікацію видатків місцевого бюджету доповнено новим кодом
КРІСТІНА АРТЕМЕНКОконсультант із закупівель робіт з будівництва, Київ
Підприємство планує закупити роботи з будівництва. В проєкті, крім будівельних робіт, передбачене постачання та монтаж устаткування. Хто має закуповувати це устаткування — підрядник чи замовник? Чи можна включити закупівлю устаткування до закупівлі підрядних робіт?

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Головне у травні для закупівельника 2024

В огляді — консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у травні. Цього місяця зверніть увагу на умови закупівлі додаткових робіт, вимоги, якими перевіряти учасника після оновлень в Особливостях, та зміни, які внесли до порядку реєстрації зобов’язань в органах Казначейства
981

Головне у квітні для закупівельника 2024

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у квітні. Тримайте нові консультації, що допоможуть укласти договір з надійним постачальником за результатами ЗПП в каталозі, а також — змінити Нафтогаз Трейдинг на нового постачальника. Скористайтеся готовими зразками, довідниками і добірками. Загляньте на наші вебінари
952

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді