6 алгоритмів, щоб спростити роботу замовників у травні

Сезон відпусток вже не за горами, встигніть забезпечити безперервність закупівельного процесу на цей період. А також першим дізнайтеся про зміни в організації харчування закладів освіти, ключові особливості коронавірусних договорів, відміни торгів та переговорної процедури після двох відмін тендеру.

6 алгоритмів, щоб спростити роботу замовників у травні

Як відмінити тендер, коли не можете усунути допущене порушення і знову не наламати дров. Не ухвалюйте рішення про відміну в будь-якій ситуації, коли хочеться. Не помилитися допоможуть наші застереження.

Шість умов для переговорної процедури, коли двічі відмінили тендер обов’язково треба дотримати. Навіть, коли розумієте, що тендеру завадили надмірні вимоги, не поспішайте їх змінювати. Перевірте, чи маєте на це право.

Що змінюється в організації харчування в закладах освіти та відпочинку і як це вплине на закупівлі. Більшість нових правил запрацює з 1 вересня, але підготуйтеся до них заздалегідь. Адже, попри суворіші вимоги до постачальників, маєте подбати про різноманітніший раціон.

Що прописати в коронавірусних договорах, аби не мати проблем. Коронавірусні закупівлі полегшили життя замовникам в умовах пандемії, але й мають підводні камені. Коли укладатимете договір про закупівлю, використайте наші підказки.

Як у відпускну пору забезпечити безперервний закупівельний процес . Урахуйте рекомендації, що залежать від способу призначення уповноваженої особи.

Чи може досвідчений закупівельник надавати інформаційно-консультаційні послуги з публічних закупівель іншій організації. Будьте обережними — окрім обмеження на сумісництво, зважайте й на антикорупційне законодавство.

УВАГА! Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Джерело: https://dzplatforma.com.ua/news/304-moz-pogodjeno-zakupvel-na-47-mlrd-grn

Повне або часткове копіювання будь-яких матеріалів сайту, цитування, публікація їх анотованих оглядів допускаються лише з письмового дозволу редакції сайту.

УВАГА! Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Головне у травні для закупівельника 2024

В огляді — консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у травні. Цього місяця зверніть увагу на умови закупівлі додаткових робіт, вимоги, якими перевіряти учасника після оновлень в Особливостях, та зміни, які внесли до порядку реєстрації зобов’язань в органах Казначейства
980

Головне у квітні для закупівельника 2024

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у квітні. Тримайте нові консультації, що допоможуть укласти договір з надійним постачальником за результатами ЗПП в каталозі, а також — змінити Нафтогаз Трейдинг на нового постачальника. Скористайтеся готовими зразками, довідниками і добірками. Загляньте на наші вебінари
952

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді