Нафтогаз: договір на газ зразок

UA RU
Скачайте та ознайомтеся з договором від Нафтогаз Трейдингу на постачання газу в період з 16.04.2024 по 31.08.2024

КМУ продовжив спеціальні обов’язки Нафтогаз Трейдинг до 31 серпня 2024 року. Тож замовникам-бюджетникам Нафтогаз зможе постачати природний газ після 16 квітня за ціною природного газу з урахуванням тарифу на послуги транспортування та коефіцієнта, який застосовують під час замовлення потужності на добу наперед, становить 16 553,89 грн за 1000 куб. м з ПДВ.

Нафтогаз Трейдинг пропонує обрати спосіб для укладення договору залежно від очікуваної вартості природного газу, а саме:

  1. у разі, якщо вартість поставки не перевищує 100 тисяч гривень – укладасти договір закупівлі без використання електронної системи закупівель, згідно п. 11 Особливостей;
  2. у разі якщо вартість поставки дорівнює або перевищує 100 тисяч гривень – укладання договору закупівлі згідно п. 13 Особливостей, використовуючи один із варіантів:
  • замовник або його відокремлений підрозділ, що здійснює закупівлю згідно з абзацом другим пункту 15 цих особливостей, перебуває на території активних бойових дій, які не були завершені на дату укладення договору про закупівлю згідно пп. 2 пункту 13 Особливостей.
  • відмінено відкриті торги через відсутність учасника процедури закупівлі (учасників процедури закупівлі), у тому числі за лотом. При цьому предмет закупівлі, його технічні, кількісні та якісні характеристики, а також  вимоги до учасника процедури закупівлі не повинні відрізнятися від вимог, що були визначені замовником у тендерній документації, та сума договору про закупівлю не може перевищувати очікувану вартість предмета закупівлі, зазначену замовником в оголошенні про проведення відкритих торгів, які відмінено через відсутність достатньої кількості учасників процедури закупівлі (учасника процедури закупівлі) згідно пп.6 пункту 13 Особливостей.
image37

Протокол УО про закупівлю на суму до 100 тис. грн

Скачати зразок

image75

Протокол УО про закупівлю, коли замовник перебуває на території бойових дій

Скачати зразок

image87

Протокол УО про закупівлю у зв'язку з відміною торгів через відсутність учасників

Скачати зразок

Скачайте зразок Договору постачання природного газу з Нафтогаз Трейдинг для бюджетників — у редакції від 16.04.2024.

Договір з Нафтогаз: зразок

Нафтогаз: договір на газ зразок Скачати договір



зміст

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді