Новини за темою Планування закупівель

Міноборони впроваджує систему управління оборонними ресурсами SAP
Міністерство оборони України продовжує процес цифровізації залишків майна у військових частинах та на складах. Автоматизовану систему управління оборонними ресурсами на базі System Analysis Program Development (SAP) вже підключено у 200 військових частинах.
117
Майже 100 млн гривень спрямують на закупівлю техніки та обладнання для розмінування
Понад 97 млн грн, що надійшли на рахунок Міністерства економіки для фінансування заходів гуманітарного розмінування в рамках платформи UNITED24, будуть розподілені між Державною службою з надзвичайних ситуацій та Державною спеціальною службою транспорту для придбання техніки та обладнання для розмінування.
125
Добірка роз'яснень, які допоможуть розпочати закупівельний рік без стресу
Вашій увазі пропонується добірка статей які розкривають найпоширеніші ситуації на початку року, а саме планування закупівель та їх фінансування. Зазначені ситуації допоможуть Вам у складанні річного плану та його оприлюднені. Матеріали по фінансуванню закупівель допоможуть вам у правильному формуванні першочергових закупівель та знайти вихід з непередбачуваних обставин
265
У 2024 році держзакупівлі мають максимально перейти на українські товари і компоненти
Відбулася зустріч щодо демонополізації та імпортозаміщення продукції для потреб «Укрзалізниці» під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економіки України Юлії Свириденко, на якій обговорили питання щодо максимально швидкого узгодження позиції постачальників і закупівельників.
276
Аеропорт «Бориспіль» отримав сертифікат Primary Award за свою систему закупівель
Міжнародний аеропорт «Бориспіль», найбільший аеропорт України, отримав сертифікат Primary Award від Chartered Institute of Procurement & Supply (CIPS), найбільшої професійної організації з управління закупівлями та постачанням у світі.
127