«Агенція оборонних закупівель» отримала новий інструмент, що дозволить без ризиків купувати зброю у конкурентні способи

Державне підприємство Міністерства оборони України «Агенція оборонних закупівель» (АОЗ) набуло права використовувати рамкові угоди для забезпеченні потреб Міністерства оборони України та Збройних Сил України.

«Агенція оборонних закупівель» отримала новий інструмент, що дозволить без ризиків купувати зброю у конкурентні способи

📽️ Організовуємо закупівельний процес у військовій частині

Це передбачено ухваленою Кабінетом Міністрів постановою «Про внесення зміни до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 1 листопада 2022 року номер 1275». Документ розроблений Міністерством оборони з метою розширення можливостей АОЗ.

Цей інструмент має низку переваг і дозволить проводити оборонні закупівлі у конкурентні способи, не розкриваючи при цьому чутливої інформації назагал – оскільки це може становити загрозу користувачам електронної системи закупівель

Також, рамкова угода для потреб оборони є динамічнішою і дозволяє учасникам долучатися до неї протягом всього терміну дії. Це забезпечує прозорість, розвиток конкурентності середовища, сприятливі умови для бізнесу та залучення його до оборонних закупівель.

Джерело: офіційний сайт МОУ

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Рамкова угода: покроковий алгоритм для замовника

Рамкова угода — це корисна опція для замовників, що мають потребу в постійному постачанні відповідних товарів чи послуг. Дізнайтеся, як відбуваються рамкові угоди в Україні, які етапи її проведення та особливості тендерної документації. Покроковий алгоритм проведення закупівлі за рамковою угодою ми підготували у цій статті.
7318

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді