Договір про закупівлю товарів - експертний ЗРАЗОК

Автор
експерт, юрист, заступник начальника служби матеріально-технічного забезпечення ДП «МТП «Чорноморськ»
Скачати ➤договір про закупівлю товарів зразок ➤зразок договору про публічні закупівлі ➤зразок договору на закупівлю ➤зразок договору на закупівлю товару ➤зразок договору закупівлі ➤зразок договору про закупівлю за державні кошти ➤зразок договору про закупівлю товарів

Законодавство не встановлює єдиного зразка договору про публічні закупівлі. Однак, мати надійний документ важливо, адже правильно прописані умови допоможуть уникнути приводів для оскарження. Якщо вам необхідний договір про закупівлю товарів, скористайтеся зразком від експерта.

Замовникам необхідно пам'ятати, що Закон України «Про публічні закупівлі» вимагає оприлюднення проєкту договору про закупівлю у складі тендерної документації та під час оголошення спрощеної закупівлі.

При цьому, Законом не визначено окремих спеціальних умов, які мають бути передбачені в договорі про закупівлю, окрім обов’язкового зазначення порядку внесення змін до його умов, що передбачено вимогами ч. 2 ст. 22 Закону про публічні закупівлі.

Відтак, замовники самостійно обирають умови, які мають забезпечити виконання зобов’язань сторін з обох боків.

Попри те, що єдиний шаблон для всіх видів товару передбачити неможливо, крім істотних умов, що встановлюються замовниками, договором про закупівлю мають бути чітко визначені:

  • порядок поставки та оплати,
  • можливість повернення неякісного товару,
  • відповідальність сторін за порушення виконання зобов’язань по договору,
  • підстави для внесення змін та порядок їх застосування тощо.

Договір про закупівлю товарів - експертний ЗРАЗОК

До експертної статті ☑️

Якщо у вас виникають труднощі із визначенням окремих умов договору, скористайтесь запропонованим зразком договору про публічні закупівлі.

Зразок договору на закупівлю товару

договір про закупівлю товарів зразок

СКАЧАТИ ЗРАЗОК



зміст

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді