Наказ про ліквідацію ТК: зразок

UA RU
Автор
експерт, консультант з публічних закупівель, канд. екон. наук
В кінці 2021 року тендерні комітети припинять своє існування. Щоб задокументувати розпуск ТК скористайтеся зразком наказу про ліквідацію тендерного комітету, який підготував наш експерт.

Як призначити уповноважену особу

Для того, щоб рішення замовника мали юридичну силу, їх необхідно належно оформити. Це стосується і рішень про діяльність тендерних комітетів чи уповноважених осіб, адже більшість питань щодо їх діяльності в організації замовника визначається рішенням замовника.

Відповідно до пункту 80 Типової інструкції з документування управлінської інформації в електронній формі та організації роботи з електронними документами в діловодстві, електронного міжвідомчого обміну, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України 17.01.2018 № 55, «Деякі питання документування управлінської діяльності» накази (розпорядження) видаються як рішення організаційно-розпорядчого чи нормативно-правового характеру. За змістом управлінської дії накази видаються з основної діяльності установи, адміністративно-господарських або кадрових питань.

Отже, будь-які рішення як про створення, так і завершення діяльності того ж тендерного комітету повинні бути затверджені наказом. Відсутність такого наказу може спричинити для замовника юридичні незручності, що пов’язані із визначенням відповідальності за дії під час закупівель. Допоможе в роботі стаття «Ліквідація тендерного комітету у 2021 році».

 

Наказ про ліквідацію тендерного комітету: зразок

наказ про скасування тендерного комітету

СКАЧАТИ ЗРАЗОК



зміст

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді