Акт про демонтаж будівель, пошкоджених або зруйнованих внаслідок воєнних дій - бланк

Автор
головний редактор порталу «Держзакупівлі»
Акт про демонтаж будівель, пошкоджених або зруйнованих внаслідок воєнних дій використовують, щоб організувати оперативну діяльність з демонтажу пошкоджених або зруйнованих внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів будівель і споруд або їх частин
Акт про демонтаж Скачати файл

Щоб провести демонтаж будівель пошкоджених або зруйнованих внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів потрібно врахувати положення:

  • Порядку виконання робіт з демонтажу об’єктів, пошкоджених або зруйнованих внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів, затвердженого постановою КМУ від 19.04.2022 № 474;
  • Порядку ведення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва, затвердженого постановою КМУ від 23.06.2021 № 681.

Відповідно до пункту 7 Порядку виконання робіт з демонтажу об’єктів, пошкоджених або зруйнованих внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів демонтаж проводиться на підставі договору, укладеного між замовником та підрядником.

Акт про демонтаж складають після закінчення демонтажу виключно в електронній формі з використанням Реєстру будівельної діяльності Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.

А у разі повного демонтажу об’єкта акт про демонтаж є підставою для анулювання технічного паспорта та виключення об’єкта з реєстру об’єктів нерухомого майна.

Акт про демонтаж створюють виключно з використанням Реєстру будівельної діяльності електронної системи.

Наразі форма акта  міститься у Додатку до Порядку виконання робіт з демонтажу об’єктів, пошкоджених або зруйнованих внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів, затвердженого постановою КМУ від 19.04.2022 № 474

Акт про демонтаж будівель, пошкоджених або зруйнованих внаслідок воєнних дій - бланк

Скачати зразок

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді