Калькулятор витрат палива: онлайн-сервіс

UA RU
Онлайн-сервіси значно полегшують для нас різну робочу рутину. Один із них — калькулятор витрат палива. Покажемо, як користуватися калькулятором витрат палива у системі «Експертус Держзакупівлі», щоб ефективно вирішувати свої щоденні завдання

В експертно-правовій системі «Експертус Держзакупівлі» є розділ «Сервіси». У ньому ви знайдете справжніх помічників, які створені, щоб полегшити вашу роботу, зробити її швидшою, якіснішою та зручнішою.

Експертус Держзакупівлі — гайд експертно-правовою системою для замовників

Більше про електронних помічників закупівельника

Саме на цій сторінці розташований сервіс Калькулятор розрахунку норм витрат палива для легкових автомобілів, який ви можете ефективно використовувати у свої роботі. Як — показуємо.
Калькулятор витрат палива: онлайн-сервіс

Розрахунок витрат палива

Розрахунок витрат палива зручно проводити за допомогою онлайн сервісу. Онлайн калькулятор витрат пального допоможе розрахувати норми витрат палива для легкових автомобілів загального користування відповідно до Норм витрат палива і мастильних матеріалів на автомобільному транспорті, затверджених наказом Мінтрансу від 10.02.1998 № 43.

СПРОБУВАТИ

Якщо шукаєте, як розрахувати витрати палива на 100 км, скористайтеся онлайн-сервісом.

Для розрахунку норм витрат використані базові лінійні норми витрат палива на автомобілі з Додатка А до Норм № 43, а саме:

  • Таблиці А1;
  • Таблиці А2;
  • Таблиці А2.1;
  • Таблиці А2.2;
  • Таблиці А2.3.

Калькулятор витрат палива: онлайн-сервіс

СКОРИСТАТИСЯ СЕРВІСОМ

Зверніть увагу! Калькулятор розрахунку витрат пального не розраховує:

  • витрат палива на спеціальні та спеціалізовані автомобілі;
  • витрат мастильних матеріалів;
  • витрат палива для автомобілів загального користування, виробництво яких припинили 25 і більше років тому
  • витрат палива на автобуси та вантажні авто в тому числі з причепами.

Зберігайте собі посилання на калькулятор витрати пального і за потреби використовуйте цей інструмент — це значно спростить вашу роботу. Вдалих вам закупівель!

image95
Вікторія Максимова головний редактор Вищої школи Закупівельника
Проведення закупівель — клопітка та відповідальна справа. Щоб розібратися в нюансах, потрібен час та досвід. Саме таким досвідом діляться експерти Вищої школи Закупівельника на уроках програми «Національна сертифікація з публічних закупівель в умовах воєнного стану». Скористайтеся можливістю опанувати одну тему програми абсолютно безплатно — авторизуйтеся або зареєструйтеся

 

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді