Новини за темою Штрафи у сфері публічних закупівель

АМКУ оштрафував дві компанії за спотворення результатів торгів на закупівлю сталевих труб
АМКУ визнав, що ТОВ «Актан-Дніпро» і ТОВ «ТАЙФУ-МЕТЕОР» вчинили антиконкурентні узгоджені дії, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю сталевих труб, проведених КП «Київтеплоенерго» та ПАТ «Центренерго».
35
Учасників змови на закупівлях з капремонту станцій швидкісного трамваю оштрафовано на понад 2 млн грн
АМКУ рішенням від 28 грудня 2023 року визнав, що ТОВ «МЕГАСТРОЙ АЛЬЯНС», ТОВ «БУД-ЕКОСТАНДАРТ» та ТОВ «ТЕХНОПРОФІ ГРУП» вчинили порушення, передбачені п. 4 ч. 2 ст. 6, п. 1 ст. 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.
151
За змову на торгах дві компанії оштрафовано на мільйон гривень
АМКУ рішенням від 26 грудня 2023 року визнав, що ТОВ «ЛАБ-СЕРВІС» і ТОВ «А-ЛАБ» вчинили порушення, передбачені п. 4 ч. 2 ст. 6, п. 1 ст. 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.
173
АМКУ оштрафував дві компанії на понад 10 млн гривень за змову на закупівлі будівельних робіт
ТАК АМКУ оштрафувала два товариства з обмеженою відповідальністю більш ніж на 10 млн грн за змову на закупівлі послуг для ДП «Український державний центр радіочастот».
171
АМКУ оштрафував два товариства з обмеженою відповідальністю за змову на закупівлі ремонту дороги
Тимчасова Адміністративна колегія Антимонопольного комітету України 19 грудня 2023 року наклала загальний штраф на суму понад 37 млн гривень на два товариства з обмеженою відповідальністю.
139
АМКУ оштрафував дві компанії за змову на закупівлі щитового устаткування
АМКУ визнав, що компанія «IMPULS ENERGO s.r.o.» і ТОВ «САВВАТ» вчинили порушення, передбачене п. 4 ч. 2 ст. 6, п. 1 ст. 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю щитового устаткування, проведених ВП «ЗАПОРІЗЬКА АЕС» ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ».
183
АМКУ оштрафував компанії на 10 млн грн за змову на торгах
АМКУ рішенням від 14 грудня 2023 року визнав, що СП ТОВ «ВАІК», ТОВ «СП «СТАН-КОМПЛЕКТ» та ТОВ «ВКФ «ГАРМОНІЯ» вчинили порушення, передбачені п. 4 ч. 2 ст. 6, п. 1 ст. 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.
219