Новини за темою Контроль і відповідальність

ДАСУ: у Бородянці намагалися за понад 4 млн грн відремонтувати неіснуюче укриття
ДАСУ під час перевірки закупівель виявила фінансові порушення у відділі освіти Бородянської селищної ради, який уклав договір на здійснення капремонту захисної споруди цивільного захисту на території Дружнянського закладу загальної середньої освіти.
14
ДАСУ зафіксувала перевищення повноважень чиновників Хмельниччини під час перевірки закупівлі на реконструкцію ліцею
ДАСУ зафіксувала зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради під час перевірки закупівлі на реконструкцію та модернізацію місцевого ліцею.
33
АМКУ надав рекомендації НКРЕКП щодо порядку укладання договору транспортування природного газу
Антимонопольний комітет України надав рекомендації Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо врегулювання питання взаємодії між ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» та замовниками послуг з транспортування природного газу.
34
БЕБ упередило 1,8 млн грн незаконного відшкодування пільгового ПДВ
БЕБ у місті Києві виявило два підприємства, засновані громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю, які з порушенням визначеної законом процедури заявили про бюджетне відшкодування 1,8 млн грн податку на додану вартість.
25
ДАСУ змусила одеських паркувальників сплатити у бюджет міста майже 3 млн грн
Після ревізії КП «Одестранспарксервіс» державні аудитори спонукали одеських операторів паркування сплатити до міського бюджету 2,4 млн грн та легалізувати ще майже пів мільйона гривень, які вони отримали за послуги.
37
Службових осіб ПрАТ «Полтавський ГЗК» судитимуть за ухилення від сплати понад 1,2 млрд грн податків
БЕБ викрило службових осіб ПрАТ «Полтавський ГЗК» в умисному ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах та видачі завідомо неправдивих офіційних документів.
33
АМКУ оштрафував дві компанії за спотворення результатів торгів на закупівлю сталевих труб
АМКУ визнав, що ТОВ «Актан-Дніпро» і ТОВ «ТАЙФУ-МЕТЕОР» вчинили антиконкурентні узгоджені дії, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю сталевих труб, проведених КП «Київтеплоенерго» та ПАТ «Центренерго».
35