Статті за темою Електронні майданчики

Прозоро майданчики: як обрати для публічної закупівлі
Знаєте, що для закупівель через Prozorro Market насамперед треба вибрати е-майданчик, але не знаєте як та який обрати? Визначились з е-майданчиком, але не розумієте, як з ним працювати? Досить сумніватися, дізнайтеся правила роботи на майданчиках Prozorro просто зараз.
2496
Кваліфікований електронний підпис (КЕП) у публічних закупівлях
В процедурі закупівлі і замовник, і учасник повинні підписати документи в електронній системі закупівель. Це можливо зробити виключно за допомогою електронного ключа. Які ключі можна застосовувати та які вимоги до них в електронній системі закупівель розглянемо у статті
2584
Як виправити помилку в ЕСЗ, яку допустили через технічні особливості роботи системи
Допустили технічну чи механічну помилку через технічні особливості роботи електронного майданчика? Ділимося, як виправити помилку в ЕСЗ, в експертному матеріалі від редакції «Експертус Держзакупівлі» і юридичної фірми «Світ права»
6420
Скасування закупівлі в електронній системі закупівель (ЕСЗ)
Кожен замовник може зіштовхнутися з необхідністю скасування тендеру. Як це зробити в електронній системі закупівель (ЕСЗ) та як відмінити закупівлю на Прозоро, покажемо на прикладі функціоналу майданчика «Е-Тендер».
7271
Переговорна процедура: крок за кроком
Проведення закупівель в ЕСЗ має безліч нюансів. Зокрема, забувши про повторне накладання КЕП під час переговорної процедури, можна її вчасно не провести. Ми підготували для вас покрокову інструкцію, як зробити все правильно й провести переговорну процедуру в Прозоро без помилок.
2654
Назвався замовником? Навчимо створити тендерний комітет і розпочати закупівлі
Коло замовників постійно розширюється. Вчитися самостійно проводити закупівлі доводиться наразі окремим навчальним та медичним закладам. Збільшиться кількість замовників в електронній системі і через зміни, що готує нам законопроект № 8265. Адже він знизить межі для допорогових закупівель. Що робити тим, хто до цього часу активно не використовував ProZorro? Вчитися за нашими порадами
594