Новини за темою Річний план закупівель

У 2024 році держзакупівлі мають максимально перейти на українські товари і компоненти
Відбулася зустріч щодо демонополізації та імпортозаміщення продукції для потреб «Укрзалізниці» під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економіки України Юлії Свириденко, на якій обговорили питання щодо максимально швидкого узгодження позиції постачальників і закупівельників.
277
Описка в назві предмета закупівлі: чи можна якось виправити
Замовник під час оголошення відкритих торгів у назві товару за кодом ЄЗС допустив помилку. Назву предмета закупівлі з опискою він вказав у річному плані, оголошенні та у всіх документах відкритих торгів. Чи можна виправити таку помилку?
935
Чи публікувати річний план закупівель у разі спрощеної закупівлі за Постановою № 169
Правові засади публічних закупівель товарів, робіт і послуг визначає Закон № 922. В умовах правового режиму воєнного стану КМУ відповідно до своїх повноважень визначив особливий порядок закупівель — його встановлює Постанова № 169.
1140
Як бути з новою потребою закупівлі в час війни
Навіть у мирний час, коли у замовників виникала нова чи додаткова потреба у товарах, роботах чи послугах, яку замовник не міг передбачити, на допомогу приходило роз’яснення Мінекономіки від 03.09.2020 № 3304-04/54160-06.
2200
Як коригувати річний план закупівлі в період війни
У більшості замовників перед початком війни був річний план закупівель, що містив перелік потрібного. Були й такі замовники, які збиралися вносити інформацію до річного плану за новою потребою у закупівлі.
1327