Новини за темою Публічні закупівлі для учасників

Внесено зміни до Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів
Кабмін вніс зміни до постанови від 26.05.2005 № 376 «Про затвердження Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів і розмірів збору за їх державну реєстрацію (перереєстрацію)».
67
НАЗК запрошує експертів та громадськість до участі у розробці проєктів
НАЗК створює коаліцію експертів з формування політики доброчесності в органах місцевого самоврядування і закликає долучитися до співпраці представників громадськості, експертів, науковців та інших зацікавлених осіб
334
АМКУ пропонує КМУ повернути державний контроль за обігом пального
Після дефіциту пального на роздрібному ринку навесні 2022 року, АМКУ було розпочато два дослідження: перше – щодо виявлення причин та чинників, що вплинули на обмеження пропозиції на ринку роздрібної реалізації світлих нафтопродуктів (мова йде про високооктанові бензини та дизельне пальне), друге – щодо встановлення цін на пальне протягом 2022 року.
397
Кваліфікаційні критерії процедури закупівлі: судова практика КАС ВС
Кваліфікаційні критерії процедури закупівлі, визначення поняття «замовник» у розумінні Закону України «Про публічні закупівлі», державний фінансовий контроль: Верховний Суд опублікував огляд судової практики КАС ВС.
740
АМКУ викрито змову під час будівництва Подільського мостового переходу
Північне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України викрило змову між ТОВ «ФОРМА» та ТОВ «ІБК «УКРБУД» під час участі у п’яти процедурах закупівлі послуг з виконання проєктних та вишукувальних робіт під час будівництва Подільського мостового переходу через р. Дніпро у Києві.
426
Компаніям, пов’язаним з РФ та РБ, заборонено приймати участь у публічних закупівлях
Заступниця Голови Комітету з питань економічного розвитку Роксолана Підласа повідомила, що 12 жовтня 2022 року Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про заборону здійснення публічних закупівель у компаніях, які пов’язані з Російською Федерацією, Республікою Білорусь та резидентами цих країн.
723