Новини за темою Галузі закупівель

З грудня минулого року до тендерів на постачання речового майна для ЗСУ долучились 23 компанії
З грудня 2023 року, коли розпочав роботу Державний оператор тилу (ДОТ), 23 українські компанії вперше взяли участь у тендерах на закупівлю речового майна для Збройних сил України.
11
Оновлено порядок надання субвенції на модернізацію їдалень і харчоблоків у школах
Кабмін вніс важливі зміни до постанови від 16 лютого 2022 року №120 Про затвердження Порядку надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання обладнання, створення та модернізацію їдалень (харчоблоків) у закладах загальної середньої освіти.
30
ДАСУ: у Бородянці намагалися за понад 4 млн грн відремонтувати неіснуюче укриття
ДАСУ під час перевірки закупівель виявила фінансові порушення у відділі освіти Бородянської селищної ради, який уклав договір на здійснення капремонту захисної споруди цивільного захисту на території Дружнянського закладу загальної середньої освіти.
14
ДАСУ зафіксувала перевищення повноважень чиновників Хмельниччини під час перевірки закупівлі на реконструкцію ліцею
ДАСУ зафіксувала зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради під час перевірки закупівлі на реконструкцію та модернізацію місцевого ліцею.
33
Міноборони затвердило зміни до Каталогу харчування ЗСУ
Міноборони затвердило зміни до Каталогу харчування Збройних Сил України. Пропозиції були спільно напрацьовані Міноборони та «‎Державним оператором тилу», який‎ вже оголосив закупівлі продуктів для ЗСУ на друге півріччя за оновленим переліком.
62
Читайте у новому номері журналу «Держзакупівлі»
Огляд усіх змін законодавства закупівельної сфери, розв'язання робочих ситуацій під час проведення закупівель, зразки протоколів УО, підказки для закупівлі додаткових робіт та багато іншого – в журналі «Держзакупівлі»
65