Новини за темою Перевірка закупівлі

ДАСУ: у Бородянці намагалися за понад 4 млн грн відремонтувати неіснуюче укриття
ДАСУ під час перевірки закупівель виявила фінансові порушення у відділі освіти Бородянської селищної ради, який уклав договір на здійснення капремонту захисної споруди цивільного захисту на території Дружнянського закладу загальної середньої освіти.
17
ДАСУ зафіксувала перевищення повноважень чиновників Хмельниччини під час перевірки закупівлі на реконструкцію ліцею
ДАСУ зафіксувала зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради під час перевірки закупівлі на реконструкцію та модернізацію місцевого ліцею.
34
АМКУ оштрафував дві компанії за спотворення результатів торгів на закупівлю сталевих труб
АМКУ визнав, що ТОВ «Актан-Дніпро» і ТОВ «ТАЙФУ-МЕТЕОР» вчинили антиконкурентні узгоджені дії, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю сталевих труб, проведених КП «Київтеплоенерго» та ПАТ «Центренерго».
35
Розтрата 4,9 млн грн на зйомках навчальних відео: трьох учасників схеми повідомили про підозру
БЕБ викрило посадовців одного з Комунальних некомерційних підприємств Київської міської державної адміністрації та директора товариства у розтраті бюджетних коштів в особливо великих розмірах.
36
За спотворення результатів торгів АМКУ оштрафував компанії на 3 млн гривень
АМКУ рішенням від 25 квітня 2024 року визнав, що ТОВ «БРАЦЛАВ-3М» і ТОВ «ГІПЕРІОН 2020» вчинили антиконкурентні узгоджені дії, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю вагонів для бригад КРС, проведених АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ».
354