Новини за темою Договір про закупівлю

ДАСУ зафіксувала перевищення повноважень чиновників Хмельниччини під час перевірки закупівлі на реконструкцію ліцею
ДАСУ зафіксувала зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради під час перевірки закупівлі на реконструкцію та модернізацію місцевого ліцею.
33
Закупівлі електроенергії під час воєнного стану: що рекомендує Мінекономіки?
Мінекономіки затвердило Методичні рекомендації щодо особливостей здійснення публічних закупівель у сфері електроенергетики на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування (далі — Методрекомендації).
253
❗️ Мінфін оновив порядок реєстрації зобов’язань в органах Казначейства
25.04.2024 на сайті Мінфіну з’явився наказ, який вносить зміни до Порядку реєстрації та обліку бюджетних зобов’язань розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів в органах Державної казначейської служби України
734
Розтратили 9 млн грн на закупівлях обладнання для тероборони: посадовцям Дніпровської міськради повідомлено про підозру
БЕБ повідомило двом службовим особам Дніпровської міської ради про підозру у розтраті бюджетних коштів, що були виділені на фінансування Програми сприяння територіальній обороні міста Дніпра на 2022-2026 роки.
65
ДАСУ: 10 млн гривень на ремонт лікарні отримала фірма без виробничих потужностей
Поточний ремонт будівлі Комунального некомерційного підприємства «Коростенська центральна міська лікарня» на Житомирщині був замовлений у підрядника, який навіть не має обладнання для роботи.
85